Bluewater

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

 • Bluewater Pro 600

  Bluewater Pro 600

  Bluewater Pro je vaša sopstvena fabrika vode koja snabdeva gotovo beskrajne količine sveže vode 24 sata dnevno. Snažni uređaj za pročišćavanje vode, koji pomaže profesionalnim kuhinjama i kućama da stvore sopstvenu, gotovo beskrajnu nabavku čistom vodom za kuvanje, pranje i piće.

  Osiguravajući neverovatnih 6.912 litara vode dnevno, Bluewater Pro eliminiše većinu svih poznatih nečistoća u vodi. Koristeći patentiranu tehnologiju reverzne osmoze druge generacije SuperiorOsmosis ™, Bluewater Pro pretvara komunalnu vodu u čistu vodu za piće, kuvanje i pranje. Bluewater Pro možete spojiti sa hladnjakom da biste dobili kocke čistog leda i sa mašinom za pranje posuđa kako biste osigurali blistavo posuđe.

  Pročitajte još
  Quick View
  Usporedi
  loading
 • Bluewater Pro 400

  Bluewater Pro 400

  BLUEWATER PRO

  SVETSKI LIDER U FILTRACIJI VODE

  Bluewater Pro je vaša sopstvena fabrika vode koja snabdeva gotovo beskrajne količine sveže vode 24 sata dnevno. Snažni uređaj za pročišćavanje vode, koji pomaže profesionalnim kuhinjama i kućama da stvore sopstveno snabdevanje, gotovo beskrajn snabdevanje čistom vodom za kuvanje, pranje i piće.

  Pročitajte još
  Quick View
  Usporedi
  loading
 • Bluewater Spirit Universal

  Bluewater Spirit Universal

  Bluewater Spirit je vaše  beskrajno snabdevanje svežom vodom. To je moćan, ali kompaktan pročišćivač vode za ispod sudopere koji vam omogućava stvoriti vlastitu oazu čiste vode.

  Ispuštajući 3.380 litara vode dnevno, Bluewater Spirit jedna je od najboljih investicija koje možete uložiti u svoje zdravlje i njegovu dobrobit. Bluewater Spirit uklanja većinu svih zagađenja u vodi poput hemijskih zagađivača, toksičnih hemikalija i patogenih bakterija.

  Pročitajte još
  Quick View
  Usporedi
  loading