ELITE 800. Direktna proizvodnja savršeno čiste vode. Nema rezervoara, nema stajaće vode.

Izuetno kompaktna reverzna osmoza sa direktnim protokom uz visoku proizvodnju čiste vode. U rezervoaru nema vode koja stoji. Voda se savršeno filtrira u trenutku kada teče iz slavine.

ELITE 800 je kompaktni 5-sistem najnovije generacije „Direct Flow“ za pročišćavanje vode, jedini takve vrste u Srbiji. Za vrhunski kvalitet, uređaj koristi 2 RO membrane.

Veliki protok vode. Kapacitet filtriranja 100-120 l/h

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je clanak-NWS-Elite-800-vizual-1-white.png

Zauzima minimalan prostor. Kompaktno kućište malih dimenzija čini uređaj praktičnim za održavanje i vrlo udobnu ugradnju bilo gde u kuhinji, čak i u ležećem položaju, na primer skriven ispod kuhinjskih elemenata.

Za razliku od tradicionalnih uređaja za filtriranje reverznom osmozom, ELITE 800 nema rezervoar za vodu koji bi inače zauzimao dodatni prostor. Rezervoar za vodu nije ni potreban! ELITE 800 je jedini RO uređaj u Srbiji u kojem se filtracija vode iz vodovoda događaj direktno dok voda prolazi kroz uređaj i slavinu, u stvarnom vremenu prilikom ispuštanja vode iz slavine!

Šta je to „DIRECT FLOW“ sistem?

“Direct Flow” je sistem obrnute osmoze koji filtrira vodu u stvarnom vremenu. Eco Water Balkan je ekskluzivni distributer “Direct Flow” sistema za filtraciju vode u Srbiji.


Bez rezervoara za vodu.

Nema stajaće vode.

Voda se odmah temeljito filtrira – čim otvorite slavinu. Sistem uvek koristi samo tekuću vodu

Potpuno čista filtrirana voda izlazi iz Vaše slavine, u istom trenutku kada je pustite iz vodovoda

Uštedite kada kupujete vodu. Zaboravite na slaganje plastičnih flaša. ELITE 800 trenutno proizvodi savršeno čistu vodu za piće.

Kako Elite 800 proizvodi filtriranu vodu?

Za razliku od tradicionalnih RO uređaja (reverzna osmoza), gde je rezervoar za vodu odvojen kao zaseban element, ELITE 800 direktno proizvodi filtriranu vodu u trenutku kada pustite vodu iz slavine. Voda iz slavine prolazi kroz 5 uložaka za vodu vrhunskog kvaliteta:

Set ložaka koji čine sistem uređaja Elite 800
 • GW-PS5-L25 (5 mikrona)
 • GW-GAC-L25-Q – uložak sa aktivnim ugljem visokih performansi
 • GW-PS1-L25 – uložak za rafiniranje (1 mikron)
 • GW 800 GPD – osmotska membrana
 • GW-cCA-L2 – inline aktivni uglj

Kompaktan dizajn:

Zahvaljujući kompaktnom kućištu, uređaj nije samo jednostavan za instaliranje, već i za svakodnevnu upotrebu. Sve komponente su skrivene u estetskom enterijeru, a ulošci filtera su vrlo lako dostupni nakon uklanjanja bočne ploče. Ovo rešenje održava uređaj uvek čistim, a u ormaru ispod sudopera nema kablova ili zica.

Šta je savršeno čista osmotska voda?

Pojednostavljeni prikaz procesa osmoze vode.

Osmoza je prirodni proces koji se javlja u svakom živom organizmu. Svaka ćelija je okružena posebnom membranom, kroz koju prolaze samo najbolji i najpotrebniji. Pijenjem osmotske vode podržavate rad svog tela i dajete mu najbolje.

Izuzetno čista osmotska voda proizvodi se specijalnom polupropusnom membranom koja odvaja sve nečistoće od vode. Nečistoće se usmeravaju u kanalizacioni sistem, dok je čista voda namenjena za potrošnju (za piće, kuvanje, itd.)

Ova metoda filtracije je jedan od najpopularnijih i najefeksnijih na svetu. Procenjuje se da preko 300 miliona ljudi širom sveta koristi vodu filtiriranu ovom metodom.

Briga o vašem zdravlju nikada nije bila tako laka. Pomislite: danas ste voda koju ste pili juče. Vaš mozak, srce i svi organi – čitavi vi – u proseku 75% vode koju pijete svaki dan!

Prednosti uređaja ELITE 800

 • Visok kvalitet dobijene vode
 • Kompaktno kućište pogodno za ugradnju u bilo koji položaj
 • DIRECT FLOW sistem
 • Nema rezervoara za vodu, nema dodatnog zauzimanja prostora
 • Niski operativni troškovi
 • Estetska slavina sa keramičkim ventilima za čistu vodu
 • Jedinstveni dizajn
 • Visoka efikasnost – proizvodi do 120 l/h
Uvek čista i zdrava voda u Vašem domu. Sigurnost i kvalitet uz vrhunsku tehnologiju.

Potpuna sigurnost

Uređaj ima senzor protiv poplave koji se aktivira kada se voda pojavi van sistema filtera. Senzor odmah prekida dovod vode u sistem za filtriranje tako da kuhinjski ormar ne može poplaviti.

Sistemi za prečišćavanje vode kompanije Eco Water Balkan jedini su na tržištu opremlejni ventilom za sprečavanje zagađenja koji sprečava povratni tok zagađene vode iz kanalizacionog sistema. Tako možete biti sigurni da će vaš sistem za filtriranje vode biti potpuno siguran čak i kada dođe do začepljenja ili kvara vodosnabdevanja – prljava voda zajedno sa bakterijama ne može se vratiti u sistem za filtriranje.

Dodatna oprema

Set uključuje najbolju dvostruku slavinu na tržištu od nerđajućeg čelika. Profesionalni proizvod koji će izgledati sjajno u vašoj kuhinji!

Slavina za filtriranu vodu jedan je od najosetljivijih proizvoda – koristi se mnogo puta dnevno. Nerđajući čelik sa keramičkim ventilima garantuje ne samo visoku estetiku i kvalitet proizvoda, već i čistoću vode koja izlazi iz slavine.

Priključne cevi i ostali dodaci za brzu i jednostavnu ugradnju sa uputstvima ua upotrebu isporučuju se sa uređajem.

Dimenzije uređaja (visina x širina x dubina):41 cm x 19 cm x 37cm
Minimalna temperatura ulazne vode: 5° C
Maksimalna temperatura vode: 35° C
Radni pritisak:1-3 bara
Napajanje: 220 – 48V DC
Pumpa: HF-45L
TDS ulaz: 1.000 ppm.